2024 Çankley Clzkc 009 (Chang Li CLZKC-009) Fiyatı ve Özellikleri

2024 Çankley Clzkc 009 (Chang Li CLZKC-009) Fiyatı ve Özellikleri

Çin menşeili elektrikli otomobiller arasında yer alan ve 2024 yılının en ucuz elektrikli otomobillerinden biri olarak satışa sunulan Chang Li CLZKC-009 100 km civarında bir menzile sahip elektrikli pick up modellerinden biridir. 50 bin km’ye kadar pil garantisine sahip olan bu araç 5 saatlik hızlı şarj ile tam dolum sağlamaktadır. Ev tipi elektriklerde ise 10 saat civarında %100 doluma ulaşmaktadır. 50 kW motor gücüne sahip olan bu araçta 100 torklu bir motor bulunmaktadır. 2 kişilik oturma alanına sahip olan Chang Li CLZKC-009 modeli otomatik vites özelliğiyle satışa sunulmaktadır. Manuel klima özelliğine de sahip olan bu araç iş hayatınızı kolaylaştıracak önemli bir model olarak karşımıza çıkmaktadır.

2024 Çankley Clzkc 009 (Chang Li CLZKC-009), verimlilik ve rahatlık için tasarlanmış kompakt, elektrikli bir kamyonettir. Modern bir elektrik motoruna ve 100 km’nin altında bir menzile sahip olan bu araç, şehir içi sürüş ve kısa yolculuklar için uygun bir lityum pille satışa sunulmaktadır. 50 kW’tan daha düşük bir güç çıkışı ile enerji verimliliğini günlük işler için yeterli performansla dengeleyen bu araç fiyat açısından son derece caziptir.

Tasarımı, daha iyi görünürlük için LED farlar, kullanıcı dostu bir dokunmatik ekran arayüzü ve çevre dostu bir lüks dokunuş katan şık bir deri iç mekân özelliklerine sahip önemli bir araçtır. Klima, elektrikli ön camlar ve manuel dış dikiz aynaları gibi ek özellikler, rahatlığı modern araçlardan beklenen temel işlevlerle birleştirerek sürüş deneyimini geliştirmektedir. Changzhou Xili Vehicle Co., Ltd tarafından üretilen bu araba, sürdürülebilir ve uygun fiyatlı ulaşım çözümlerine yönelik artan talebi karşılayan elektrikli araç teknolojisindeki gelişmelerin bir örneği olarak Türkiye’de de 2024 Mart ayından itibaren satışa sunulacaktır.

2024 Çankley Clzkc 009 modeli kamyonet ya da pick up olarak adlandırılabilecek bir araçtır. Boyut olarak kısa mesafeli yerlerde kullanılabilecek olan bu kamyonet modeli Çin’de 2.000 dolardan satışa sunulmaktadır. Ülkemizde Vergiler ve nakliye ile birlikte 2.500 dolardan satışa sunulacağı duyurulmuştur. Bu kapsamda 2024 Çankley Clzkc 009 modeli Türkiye’de 75 bin TL ile 80 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacaktır.

Bir yorum yazın...

Henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol.
Sıfır Araba Fiyatları Logo
Copyright 2024 © Sıfır Araba Fiyatları
Tüm hakları saklıdır.